Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Помічник командира військової частини через недбалість предстане перед судом, його підлеглі привласнили понад 2 млн грн

31 Травня 2024 11:16
Наталя Іванова
Помічник командира військової частини через недбалість предстане перед судом, його підлеглі привласнили понад 2 млн грн

Одеська спеціалізована прокуратури у сфері оборони Південного регіону направила до суду обвинувальний акт стосовно помічника командира частини з фінансово-економічної роботи – начальника фінансово-економічної служби за фактом недбалого ставлення до військової служби. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Встановлено, що військовослужбовець не здійснював належний контроль за діяльністю працівників та військовослужбовців фінансово-економічної служби. Це привело до того, що підлеглий йому бухгалтер привласнив грошові кошти, призначені для виплат грошового забезпечення військовослужбовцям військової частини.

Внаслідок недбалого ставлення начальника фінансово-економічної служби до військової служби та злочинних дій бухгалтера фінансово-економічної служби, матеріали стосовно якого виділено в окреме провадження, державі завдано збитків на загальну суму понад 2,1 млн гривень.

Наразі помічнику командира частини з фінансово-економічної роботи – начальнику фінансово-економічної служби повідомлено про підозру та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Поділитись
Зараз читають