Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Подає гарний приклад: Як Теплицька громада Болградського району допомагає ЗСУ (Фото)

05 Березня 2023 12:00
Ганна Ковальова
Подає гарний приклад: Як Теплицька громада Болградського району допомагає ЗСУ (Фото)

Зараз такий час, коли кожний допомагає нашим військовим, як може в межах своїх можливостей. Гарний приклад подають мешканці Теплицької громади.

Нещодавно робітниці Мирнопільського Будинку культури спільно з небайдужими мешканами села напекли домашнього печива та пироги та передали його бійцям на фронт. Про це вони повідомили на сторінці БК у Фейсбуці.

Окрім цього, культурні діячі спільно з бібліотекарями виготовляють окопні свічки для Збройних сил України. Всі бляшанки дбайливо обклеюють різноманітними побажаннями та подякою воїнам.

До цієї акції долучилися й робітники культури з інших сіл громади.

Мешканці Теплицької громади не залишили воїнів без смаколиків й на Масляну.

Робітники державного навчального закладу “Арцизький професійний аграрний ліцей”, який розташований в селі Теплиця, до свята приготували воїнам традиційні страви.

“З вдячністю та теплом у серці до наших захисників ми приготували та передали їм млинці з різноманітною начинкою, булочки-ватрушки, пиріжки та інші смаколики. Нехай наша увага та вдячність зігріють воїнам серця, а відстань від рідної домівки не здається такою далекою. Тільки так переможемо!“, – зазначили на сторінці ДНЗ у Фейсбуці.

Поділитись
Зараз читають