Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Після 27 місяців полону приїхав на випускний сина: захисник Зміїного повернувся в Болград (Відео)

22 Червня 2024 14:18
Ганна Ковальова
Після 27 місяців полону приїхав на випускний сина: захисник Зміїного повернувся в Болград (Відео)

Захисник острова Зміїний, морський піхотинець 88-го батальйону Володимир Абажер після 27-місячного полону повернувся в рідне місто Болград. Після тритижневої реабілітації воїн приїхав додому в день випускного вечора сина, чим зробив сюрприз своїй родині. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на громадську організацію родин військовополонених захисників острова Зміїний “Про тих, кого мовчать”.

47-річний мешканець міста Болград перебував у ворожому полоні з першого дня повномасштабного вторгнення. 31 травня 2024 року Володимира та його 17 побратимів-захисників Зміїного обміняли. Усього в той день до України повернулося 71 оборонець та четверо цивільних.

Весь цей час військовий перебував на реабілітації у шпиталі і в день, коли його дружина та син – випускник Болградської гімназії ім. Г. С. Раковського, перебували на випускному вечорі, воїн сюрпризом приїхав додому з великим букетом квітів.

Судячи з відео для родини цей вчинок став сюрпризом. Сімʼя захисника зі сльозами на очках кинулася в обійми воїна, а присутні, також не стримуючи сльози, під бурхливі оплески провели родину до столу.

Раніше видання “Махала” розповідало, що родина молодого захисника Зміїного Олександра Кардашова зустрілася через 28 місяців розлуки.

Поділитись
Зараз читають