Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Підприємці Арцизької громади активно долучаються до благодійного проєкту «Разом до перемоги»

17 Серпня 2023 16:02
Олександра Сергєєва
Підприємці Арцизької громади активно долучаються до благодійного проєкту «Разом до перемоги»

На початку серпня голова Арцизької міської ради оголосив про початок благодійної акції «Разом до перемоги». Він закликав місцеві підприємства долучитися до благодійного збору, та спрямувати частину свого доходу на потреби наших захисників.

Першим підприємством, яке підтримало проєкт, став Арцизький хлібзавод. До кінця благодійної акції кожна гривня з проданої булки хлібу буде перераховуватися ЗСУ.

За прикладом хлібзаводу підприємці почали активно долучатися до збору. Так, наступним на заклик відгукнувся власник ТОВ «НОВИЙ ДІМ» Сергій Гладченко. Магазин буде перераховувати на потреби армії по 10 гривень з кожного проданого метру покрівлі.

Одразу за магазином до акції долучилася місцева кав’ярня Сafe life. До 1 жовтня на рахунок ЗСУ буде перераховуватися одна гривня з кожної проданої кави.

Майже одночасно с кав’ярнею своє бажання долучитись до благодійної акції виявив власник магазину “От двери  до кровли” Владислав Шевченко. Відтепер 5 % від продажу всіх  сантехнічних буде спрямовано нашим воїнам.

А сьогодні, 17 серпня, до акції приєдналася підприємниця, власниця магазину «Яна», Людмила Кочурова, яка буде віддавати один відсоток денного виторгу для допомоги нашим Героям, які боронять нас від ворога.

Сподіваємося, що підприємці і надалі так активно будуть долучатися до благодійності. Адже підтримка нашої армії – це наближення Перемоги!

Поділитись
Зараз читають