Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Під час виконання бойового завдання зупинилося серце військового з села Виноградівка

10 Липня 2023 12:56
Ганна Ковальова
Під час виконання бойового завдання зупинилося серце військового з села Виноградівка

В Сумській області, неподалік від кордону з Російською Федерацією, під час несення служби зупинилося серце військовослужбовця з села Виноградівка Болградської громади Цонєва Анатолія Петровича.

Військовослужбовцю був 51 рік. Він народився та все життя провів в рідному селі, закінчив місцеву школу. Ще в юному віці зустрів своє кохання та одружився. Згодом в сімʼї народилися двоє синів. Родина вела підприємницьку діяльність, вирощувала в інкубаторі домашню птицю. Але потім прийшла війна…

В березні 2022 року Анатолій добровільно вступив до лав територіальної оборони разом з синами. Той факт, що всі чоловіки родини Цонєвих встали на захист Батьківщини, коли вона опинилася в біді, свідчить про гідне виховання в родині та високий рівень патріотизму.

Солдат Цонєв брав участь в боях за Бахмут. З напівоточеного ворогом міста Анатолій вийшов неушкодженим, але важка служба та війна залишили відбиток на здоровʼї чоловіка. 9 липня близько 07:30 під час виконання бойового завдання серце Анатолія зупинилося. З вічною скорботою залишилися жити сини та дружина, родичі та багато друзів.

Поховають військового завтра, 11 липня, в рідному селі. О 10:00 кортеж з тілом воїна заїде в Виноградівку, де біля рідного дома загиблого пройде церемонія прощання (вул. Іордана Банева, 136). О 13:00 тіло військового відспівають в місцевій церкві, а о 14:00 тіло буде передано рідній землі.

Анатолій з сином. Фото з особистого архіву

Інтернет-видання “Махала” висловлює щирі співчуття родині військового. Сумуємо разом з вами!

Поділитись
Зараз читають