Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Пацієнти в лікарні Болградського району можуть анонімно розповісти про медичний заклад

05 Травня 2023 12:46
Ганна Ковальова
Пацієнти в лікарні Болградського району можуть анонімно розповісти про медичний заклад

Відвідувачі Арцизької центральної опорної лікарні відтепер мають змогу залишити відгуки щодо роботи медзакладу і пропозиції щодо поліпшення якості медичного обслуговування.

Про це повідомляє пресслужба Арцизької міської ради з посиланням на радника міського голови з питань охорони здоров’я Олександра Степаненко.

«За дорученням міського голови, з метою оптимізації та покращення якості надання медичних послуг було встановлено відповідні скриньки, де кожен відвідувач лікувальних закладів може залишити своє звернення, зауваження або пропозицію та допомогти покращити рівень надання медичної допомоги мешканцям громади», – пояснює Олександр Степаненко.

«Скриньки довіри» встановили в поліклініці на 1 поверсі, на 2-му поверсі біля кабінетів педіатрів та в лікувальному корпусі на 1 поверсі.

Також відвідувачі медичних закладів можуть особисто звернутися до Радника щовівторка з 9:00 до 16:00 та щочетверга з 14:00 до 16:00 (кабінет розташований в районі станції переливання крові) або через тел.: 048 45 6 20 92.

Окрім цього, щотижнево Олександр Степаненко буде відвідувати відділення лікарні з метою отримання від пацієнтів зворотного зв’язку щодо якості надання медичним закладом відповідних послуг.

Нагадаємо, нещодавно в Арцизькій лікарні почали проводити гінекологічні операції.

Поділитись
Зараз читають