Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Шелковников Сергій

15 Грудня 2023 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Шелковников Сергій

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця міста Ізмаїл Шелковникова Сергія Миколайовича, який загинув від рук російських окупантів у жовтні 2023 року. 

Сергій народився 7 жовтня 2001 року у місті Ізмаїл. Після закінчення Ізмаїльської гімназії №3 поступив до Дунайського центру професійної освіти та набув професії «матрос 2 класу, моторист (машиніст)». 

Сергій був призваний за контрактом у 2021 році. Військову присягу на вірність Українському народові складав на острові Зміїний. До виконання бойових завдань на Луганщині він разом зі своїми побратимами з прикордонної комендатури швидкого реагування воював під Херсоном.

Сергій завзято грав у баскетбол, мав багато друзів і мріяв разом з дівчиною, з якою побрався 29 квітня 2023 року створити власну родину. 

12 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Макіївка Сватівського району Луганської області Сергій загинув. 

14 листопада воїна проводжали в останню путь. Похорони з відданням військових почестей відбулися у місті Ізмаїл на Алеї слави міського цвинтаря.

Поділитись
Зараз читають