Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ошукав продавчиню на п’ять тисяч гривень: мешканець Білгород-Дністровського району вигадав хитрий спосіб шахрайства у крамниці

07 Лютого 2024 13:30
Олександра Сергєєва
Ошукав продавчиню на п’ять тисяч гривень: мешканець Білгород-Дністровського району вигадав хитрий спосіб шахрайства у крамниці

Протягом тижня чоловік шість разів обманув касирку, зробивши вигляд, що сплатив за товар. Наразі йому висунули обвинувачення у шахрайстві, вчиненому повторно. За скоєне йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції. 

Мешканець Дивізійської громади набирав товарів у магазині, а на касі казав, що не має готівки та просив реквізити банківського рахунка власника. Після чого він удавав вигляд, що здійснив банківську операцію успішно, хоча насправді нікуди гроші не переказував. 

За такою схемою протягом тижня зловмисник здійснив шість «покупок» на суму майже п’ять тисяч гривень.

Про те, що її ошукали, продавчиня здогадалася лише згодом, під час проведення планового переобліку. Жінка звернулася до правоохоронців, які швидко розшукали шахрая. Чоловік одразу зізнався у скоєному.

Наразі проти нього направлено до суду обвинувальний акт. За скоєне йому загрожує покарання штрафом від 51 до 68 тисяч гривень або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Поділитись
Зараз читають