Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ошукав чотирьох людей: шахрай з Татарбунарської громади продавав в інтернеті неіснуючі автозапчастини

25 Квітня 2024 17:02
Олександра Сергєєва
Ошукав чотирьох людей: шахрай з Татарбунарської громади продавав в інтернеті неіснуючі автозапчастини

Чоловіку повідомили про підозру у шахрайстві. За скоєне йому загрожує від штрафу до позбавлення волі. Про це повідомили у поліції. 

44-річний житель Білгород-Дністровського району  в одному з месенджерів долучився до чату, де розміщувались об’яви про купівлю-продаж автомобільних запчастин та надання послуг з логістики.

Там він вишукував людей, які шукали якісь автозапчастини, яким писав в особисті повідомлення що має товар та може надіслати його, але за умови повної передоплати. Одному клієнту порушник навіть пообіцяв викупити та доставити з Німеччини кавоварку. Втім, коли кошти надходили на його рахунок, він одразу блокував контакти покупців, а гроші витрачав на власні потреби.

Загалом у такий спосіб він ошукав чотирьох чоловіків на загальну суму майже 12,5 тисяч гривень. Коли покупці зрозуміли, що їх обманули, вони звернулися до правоохоронців, які швидко розшукали шахрая. 

За шахрайство, вчинене повторно, чоловіку загрожує штраф від 51 тис. до 68 тис. гривень або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Поділитись
Зараз читають