Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

“ОРДЕН МАТЕРІ БІЙЦЯ” ОТРИМАЛИ МЕШКАНКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

25 Жовтня 2022 14:53
Ганна Ковальова
“ОРДЕН МАТЕРІ БІЙЦЯ” ОТРИМАЛИ МЕШКАНКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

В Тарутинській громаді знаки народної пошани “Орден матері бійця” отримали мешканки громади – матері, чиї сини поклали життя заради України.

В селищі міського типу Березине відзнаку отримала Федора Миколаївна Гуденко, мати героїчно загиблого на війні Гуденко Івана.

Нагадаємо, Іван Гуденко – солдат, механік-водій військової частини А-1778. 7 вересня під час виконання бойового завдання у населеному пункті Зайцеве Бахмутського району Донецької області героїчно загинув.

В селі Підгірне “Орден матері бійця” отримала Валентина Геннадіївна Денисенко, мати Денисенко Григорія.

Нагадаємо, Григорій народився 17 травня 1993 року в селі Підгірне. Восьмого травня його було призвано за мобілізацією до навчального центру в с. Старичі Львівської області. Після проходження необхідного навчання, Григорій було переведено до військової частини А 7014 на посаду старшого навідника. Григорій загинув 4 серпня на Донеччині, отримавши поранення, несумісне з життям, внаслідок мінометного обстрілу з боку ворога.

Нагородження проводилися за сприянням громадської організації ветеранів та інвалідів АТО.

Знак народної пошани – відзнака “Орден матері бійця АТО” – це недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, започаткована з метою становлення поваги суспільства до матерів бійців АТО.
Відзнакою нагороджуються матері бійців АТО, що виховали та викохали гідних громадян, захисників рідної країни за їх любов та самовіддане милосердя.
Девіз відзнаки – “Любов матері вічна”.

Ганна Ковальова

Фото взяті зі сторінки у Фейсбуці Івана Решотки, голови ГО ветеранів та інвалідів АТО в Тарутинській громаді

Поділитись
Зараз читають