Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Одна пісня – один донат: як в селі Каракурт Болградського району до дня закоханих збирали гроші для ЗСУ

15 Лютого 2024 16:33
Валерій Гайдаржи
Одна пісня – один донат: як в селі Каракурт Болградського району до дня закоханих збирали гроші для ЗСУ

Вчора, 14 лютого, в Каракуртському Будинку культури Василівської громади пройшов патріотичний  захід у форматі караоке – батлу, головною метою якого став збір коштів для ЗСУ. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

Здебільшого 14 лютого люди в Бессарабії святкують свято Трифон Зарезан. Але в нашому селі живуть в більші албанці, тому в нас це свято не поширене. Тож вирішили провести захід до дня закоханих. Люди у нас люблять співати, тому ми зробили караоке.  Але його головною метою  був збір благодійних внесків  на підтримку наших хлопців в ЗСУ. У нас не було конкретної суми внеску, кожен давав скільки міг, бо кожен донат це вже внесок у нашу Перемогу”, – розповіла директорка Каракуртського БК Ганна Желяскова. 

Протягом заходу за донат можно було замовити пісню, заспівати її та стати кращим співаком вечора. Так за вечір вдалось заспівати аж на  2125 гривен. Усі зароблені кошти організатори заходу відправили місцевій  волонтерці Любові Нягловій, яка постійно на прямому контакті з військовими, отримує від них замовлення і відправляє на фронт необхідне.

Фото Каракуртського Будинку культури

Поділитись
Зараз читають