Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Одещина палає: на території області зафіксовано декілька масштабних пожеж

17 Серпня 2024 10:00
Ганна Ковальова
Одещина палає: на території області зафіксовано декілька масштабних пожеж

Пʼятий день поспіль в між селами Яськи та Маяки Одеського району, на відкритій території та території Нижньодністровського національного природного парку, горить очерет. Друга масштабна пожежа сталася на території Білгород-Дністровського району – там вчора горіло сміття на території санкціонованого сміттєзвалища. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо, 13 серпня на відкритій території та території Нижньодністровського національного природного парку загорілися поля. Весь цей час ситуація перебуває на контролі вогнеборців, оскільки залучення техніки ДСНС неможливо у зв’язку з відсутністю шляхів під’їзду. 

Станом на 06:00 17 серпня спостерігається незначне горіння окремими осередками на загальній площі 2 га. Підрозділи ДСНС організували пости спостереження осередків пожежі та проливання ділянок тління. Загальна площа пожежі встановлюється.

Окрім цього вчора в селі Абрикосове Білгород-Дністровського району, по вулиці Софіївська, горіло сміття на території санкціонованого сміттєзвалища виробничого кооперативу «Екологія». Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу на загальній площі 500 м². Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.

Зазначимо, загоряння сміттєзвалища сталося не вперше. У травні-червні поточного року воно постійно додавало роботи рятувальникам та періодично загорялося з невстановлених причин.

Головне фото: ДСНС, пожежа в районі села Маяки

Поділитись
Зараз читають