Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Обмін досвідом та реалізація спільних проєктів: Арцизька громада підписала Меморандум з Німеччиною

04 Червня 2024 12:30
Олександра Сергєєва
Обмін досвідом та реалізація спільних проєктів: Арцизька громада підписала Меморандум з Німеччиною

Меморандум про солідарну співпрацю, допомогу та підтримку Арцизької громади був підписаний із трьома німецькими містами  – Метценген, Деттінген та Бад-Урах. Про це повідомив Арцизький міський голова Сергій Парпуланський. 

Шлях до підписання Меморандуму тривав близько трьох років, він дасть можливість громаді перейняти найкращі практики передової європейської держави.

Це дуже  важливий крок уперед для співпраці з німецькими партнерами в усіх галузях розвитку суспільства: від обміну знаннями та досвідом до реалізації спільних економічних, соціальних, культурних та освітніх ініціатив”, – повідомив Сергій Парпуланський. 

Він також подякував за допомогу благодійній організації “Ermstal hilft”  в особі Simon Nowotni та Мартина Зальцера, депутату Бундестагу – Beate Müller-Gemmeke, а також Holger Weiblen, Horst Koenig, та мерам міст-партнерів –  Michael Hillert, Elmar Rebmann, Carmen Haberstoh.

“Ви були небайдужі до долі нашої громади від самого початку війни! Ви й зараз залишаєтесь нашими вірними друзями! Разом ми здатні досягти кращого розвитку”, – подякував міський голова. 

Поділитись
Зараз читають