Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Нові здобутки спортсменів Вилківської ДЮСШ Ізмаїльського району з веслування

05 Липня 2024 16:01
Валерій Гайдаржи
Нові здобутки спортсменів Вилківської ДЮСШ Ізмаїльського району з веслування

У місті Умань проходить Командний Чемпіонат України з веслування серед юнаків, куди потрапили 12 найсильніших команд та призерів зональних змагань, серед яких і команда Вилківської ДЮСШ. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на Ізмаїльську РДА.

Команда Вилківської ДЮСШ складається з ​​шести спортсменів, які пройшли відбір у фінал і продемонстрували результати. В’ячеслав Молчанов виборов золото на дистанції 500 метрів, Дмитро Якушонок та Денис Овсянніков здобули золото у байдарці-двійці на дистанції 500 метрів, Данило Авдєєв та Микола Пряничников здобули бронзу у байдарці-двійці на дистанції 500 метрів, Максим Євтюшкін гідно представив Вилківську ДЮСШ на дистанції до 500 м, посівши 12 місце серед юнаків 2010 року народження у категорії 36 найкращих спортсменів України.

Перемоги наших спортсменів – це не лише результат власної наполегливості та таланту, але й плід спільної роботи тренерів, колективу ДЮСШ, підтримки друзів та батьків. Щиро вітаємо наших хлопців та весь колектив Вилківської ДЮСШ з відмінними результатами! Це справді значуще досягнення, яке надихає на нові перемоги та успіхи”, –  зазначили на сайті РДА.

Нагадаємо, військовослужбовець Національної гвардії України, мешканець міста Вилкове Олександр Голубов здобув п’ять золотих медалей на чемпіонаті України з веслування серед ветеранів.

Фото Ізмаїльської РДА.

Поділитись
Зараз читають