Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Незаконно виїхав на відпочинок до Іспанії: до справи ексочільника Одеського ТЦК додали ще три злочини 

08 Жовтня 2024 11:01
Олександра Сергєєва
Незаконно виїхав на відпочинок до Іспанії: до справи ексочільника Одеського ТЦК додали ще три злочини 

З грудня 2022 року по січень 2023 року колишній військком відпочивав зі своєю матір’ю та дружиною у Республіці Сейшельські Острови та Королівстві Іспанія по підробних документах. Про це повідомила пресслужба САП.

Прокурорам вдалося довести та додати до справи колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова те, що він порушив закон ще за трьома статтями – підроблення та використання підроблених документів, самовільне залишення місця служби та ухилення від військової служби.

Для того, що виїхати за кордон, Борисов ввід в оману лікаря сказавши, що його включено до списку осіб, яких заклади охорони здоров’я іноземних держав можуть прийняти на лікування за кордоном і він збирається їхати лікуватися. 

У такий спосіб він отримав перевідний епікриз із медичної карти стаціонарного хворого з рекомендацією щодо направлення на лікування за кордон. Однак за кордоном він далеко не лікувався, а просто відпочивав із сімʼєю. 

Нагадаємо, Євгену Борисову вже повідомлено про підозру за фактом незаконного збагачення, зловживання службовим становищем, а також в організації легалізації майна, одержаного злочинним шляхом в особливо великих розмірах.

Загалом проти Борисова вдалося зібрати 40 томів матеріалів.

Поділитись
Зараз читають