Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Небезпечний обгін на трасі Одеса-Рені за кермом службового автомобіля: поліціянта притягнуть до відповідальності за порушення ПДР

07 Травня 2024 14:31
Наталя Іванова
Небезпечний обгін на трасі Одеса-Рені за кермом службового автомобіля: поліціянта притягнуть до відповідальності за порушення ПДР

Сьогодні вранці в місцевих телеграм-каналах з’явилося відео, на якому автомобіль поліції здійснює обгін транспортного засобу, що порушує одразу декілька правил дорожнього руху. У поліції відреагували на інцидент. 

Відео зняв один з водіїв, коли правоохоронець здійснював обгін його автомобіля на підйомі, через суцільну смугу та навіть не вмикаючи покажчики повороту.

Подія за участю службового автомобіля одного з підрозділів ГУНП в Одеській області, який повертався з відрядження до обласного центру, сталася вчора, 6 травня, на трасі Одеса – Рені. Для встановлення всіх обставин керівництвом Головного управління ініційовано проведення службового розслідування, за результатами якого винних буде притягнуто до відповідальності”, – прокоментували у поліції.

Вони також пообіцяли, що будуть й надалі реагувати на всі противоправні дії їхніх працівників. 

Нагадаємо, в Одесі відсторонили від роботи поліціянтку через відео, яке керівництво назвало ганебним.

Фото ілюстративне

Поділитись
Зараз читають