Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

“Не чекайте, щоб хтось зробив замість вас, робить самостійно”: мешканці Болграда оцінюють стан дитячих та спортивних майданчиків у місті (Відео) 

26 Жовтня 2024 14:21
Софія Чебан
“Не чекайте, щоб хтось зробив замість вас, робить самостійно”: мешканці Болграда оцінюють стан дитячих та спортивних майданчиків у місті (Відео) 

Дитячі майданчики у Болграді заслуговують на пильну увагу. Наші діти мають право на якісне дозвілля, і якщо в нашому місті є дитячі майданчики, вони повинні бути доглянутими, безпечними та приносити радість малечі. Важливо, щоб ці простори забезпечували радість дітям, а не викликати занепокоєння.

Журналісти інтернет-видання “Махала” вирішили детально розібратися у ситуації, провівши аудит дитячих та спортивних майданчиків у Болграді. 

Раніше ми детально розповіли про те, хто є балансоутримувачами дитячих та спортивних майданчиків в громаді та де вони знаходяться. У цьому матеріалі ми дізналися думку жителів міста Болград про загальний стан майданчиків у місті. Також на прикладі жителів вулиці Першотравнева покажемо позитивний приклад створення дитячого майданчика своїми силами. 

“Не треба чекати від когось, щоб зробили. Беріть і робіть самостійно, можете брати з нас приклад. Подивіться, який майданчик ми зробили”, – каже Валентина, жителька вулиці Першотравнева. 

Більше дивіться у відео.

***

Відео підготовлене завдяки фінансовій підтримці Української Асоціації Медіа Бізнесу за гроші “Німецького Фонду Маршалла з США” та “Українського Медіа Фонду”

Поділитись
Зараз читають