Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

НАШІ СПІВВІТЧИЗНИКИ НАМАГАЛИСЯ ВИВЕЗТИ ЗАКОРДОН 125 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

03 Квітня 2022 10:40
Тетяна Терзі
НАШІ СПІВВІТЧИЗНИКИ НАМАГАЛИСЯ ВИВЕЗТИ ЗАКОРДОН 125 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Про це повідомляє сектор з питань взаємодії із ЗМІ Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

З початку російської агресії прикордонники півдня в пунктах пропуску на Одещині зупинили намагання вивезти значні грошові накопичення майже у 20 випадках. Співвітчизники приховували кошти в особистих  речах, у валізах, в салонах та в багажних відділеннях своїх автівок. 

Так вчора, прикордонники спільно із співробітниками ДМСУ виявили понад півмільйона доларів США. 45 – річний громадянин Туреччини намагався приховати від правоохоронців свої кошти в конструктивних особливостях автомобіля та вивезти їх до Румунії. 

Загальна сума коштів, яку виявили на південних рубежах з початку російського вторгнення – це більше 4 мільйонів доларів США, понад 200 тисяч євро та більш як 300 тисяч гривень, що в еквіваленті становить 125 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ. Кошти вилучені ДБР, тривають слідчі дії. 

«Вже 39 добу наша Батьківщина та мужній Український народ протистоять російським окупантам на Сході, Півночі, Півдні та у м. Київ. 

Тисячі добровольців рушили на фронт, тисячі тон допомоги щодня надходить на позиції захисників, тисячі біженців та знедолених співвітчизників, тисячі зруйнованих осель українців…Однак, є й інша статистика, це втікачі від призову у Збройні сили України, страх і спроби вивезти свої валютні заощадження закордон. 

БУДЬТЕ ПАТРІОТАМИ СВОЄЇ БАТЬКІВЩИНИ! Збережіть кожну копійку на відбудову мирного життя! Наше майбутнє – це наші справи сьогодні», – закликають у прикордонній службі.

Поділитись
Зараз читають