Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Намагались зупинити груповий тиск на себе: в центрі комплектування прокоментували інцидент зі стріляниною на ринку у Рені 

20 Червня 2023 16:51
Олександра Сергєєва
Намагались зупинити груповий тиск на себе: в центрі комплектування прокоментували інцидент зі стріляниною на ринку у Рені 

Використання зброї співробітниками центру комплектування у місті Рені набуло неабиякого резонансу серед громадськості. На інцидент першими відреагували у поліції, а тепер і Одеський ТЦК висловився з цього приводу.

Інцидент стався у неділю, 18 червня, на місцевому ринку у місті Рені. Двоє представників районного територіального центру комплектування намагались вручити повістку місцевому жителю, через що між ними виник конфлікт. У ході словесної перепалки один із представників органу військового управління дістав зброю та здійснив постріл угору. Це потрапило на відео, яке швидко розповсюдилося мережею. Першими відреагували правоохоронці, про що “Махала” повідомляла раніше.

Тепер на це дали коментар в Одеському обласному ТЦК та СП, у якому намагались пояснити поведінку своїх підлеглих.

«З метою зупинки групового тиску на військовослужбовців, один з них здійснив постріл в повітря зі стартового пістолету в громадському місці», – повідомили у ТЦК.

Наразі з цього приводу військовим командуванням призначено службове розслідування. Крім того, справою займається спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Поділитись
Зараз читають