Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На звʼязок з ДСНС вийшли пʼятеро жителів зруйнованої багатоповерхівки в Одесі, які вважались безвісти зниклими: деталі

03 Березня 2024 13:53
Ганна Ковальова
На звʼязок з ДСНС вийшли пʼятеро жителів зруйнованої багатоповерхівки в Одесі, які вважались безвісти зниклими: деталі

Станом на 13:00 третього березня безвісти зниклими вважались четверо жителів зруйнованої багатоповерхівки в Одесі. Однак пізніше стало відомо, що на звʼязок з рятувальниками вийшли ще двоє осіб. Таким чином на цей час рятувальники разом з правоохоронцями розшукують ще двох.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС в Одеській області.

О 10:38 пресслужба ДСНС повідомила, що до них звернулись 3 людини, які були в переліках ймовірних осіб, які можуть перебувати під завалами.

“Невеличка така гарна для нас новина, ці люди живі. За інформацією, під завалами можуть бути ще 4 людини”, – повідомляли в ДСНС.

О 13:10 в ДСНС повідомили, що ще дві людини, які могли бути під завалами, вийшли на зв’язок. Станом на зараз рятувальники шукають двох дітей. 

Нагадаємо, в ніч на 2 березня російський дрон під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у 9-ти поверховий будинок спального району. Підʼїзд знищений вщент.

Вчора вранці рятувальники деблокували тіло 3-річного Марка. А ближче до вечора вдалося знайти Анну та 4-місячного Тимофія Гайдаржи. Вранці третього березня рятувальники деблокували тіла молодої жінки і немовля. Їхні дані встановлюються.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Одесі та області оголошено День жалоби.

Поділитись
Зараз читають