Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На трасі Одеса – Рені з’явиться більше шумових смуг

На трасі Одеса – Рені з’явиться більше шумових смуг

Автомобільна дорога міжнародного значення М–15 з початку війни стала однією з найзавантаженіших доріг країни. Суттєве збільшення кількості транспорту призвело до того, що вона стала й найаварійнішою.

Для зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод на самих аварійних ділянках траси дорожники провели комплекс дорожніх робіт для покращення організації дорожнього руху, а саме – оновили дорожню розмітку осьових та краєвих маркувань, а також розмітку на пішохідних переходах.  Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

А щоб звернути увагу водіїв на те, що потрібно знизити швидкість, біля населених пунктів, на розв’язках, примиканнях та місцях з підвищеної кількістю концентрації ДТП облаштували нові шумові смуги.

Дорожники зазначили, що розмітка — найпростіший та водночас ефективний засіб організації дорожнього руху, а її належний стан — головна складова безпеки дорожнього руху для всіх учасників руху, особливо на ділянках з високою інтенсивністю.

Нагадаємо, нещодавно Саратська селищна рада прийняла рішення встановити на території сіл  Зоря та Михайлівка, через які проходить автодорога, камери контролю швидкості. Ізмаїльська районна військова адміністрація також прийняла рішення про встановлення камер контролю швидкості у населених пунктах Орлівка, Кирнички та Броска.  Необхідність встановлення камер зумовлена великою кількістю автотранспорту (як великовантажного, так і легкового) та дорожньо-транспортних пригод на міжнародній трасі М-15 Одеса-Рені.

Окрім цього нещодавно на дорогах Одеської області в місцях концентрації ДТП встановили попереджувальні знаки. 

Поділитись
Зараз читають