Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На трасі Ізмаїл-Кілія-Вилкове розпочався довгоочікуваний ремонт

12 Вересня 2024 12:02
Наталя Іванова
На трасі Ізмаїл-Кілія-Вилкове розпочався довгоочікуваний ремонт

На автодорозі Т-16-07 між містом Ізмаїл та селом Кислиця розпочався ямковий ремонт. Про це повідомила Ізмаїльська районна державна адміністрація.

Після чисельних прохань місцевих жителів керівництво Служби з експлуатаційного утримання разом з головою Ізмаїльської РВА Родіоном Абашевим, узгодили початок ремонту цієї ділянки на умовах співфінансування. 

Оскільки на капітальний ремонт коштів немає, буде проведено ямковий. На менш пошкодженій ділянці вже розпочалися роботи за допомогою УЯРу (спецмашини для виконання ямкового ремонту). На більш пошкоджених ділянках тривають підготовчі роботи.

Загалом буде проведено п’ять видів відновлюваних робіт, включаючи розчищення узбіччя, вирівнювання проїзної частини, укладання асфальтового шару, облаштування системи дренажу та експлуатаційної підтримки автодороги.  

Ремонт доручили робити фірмі “Евродор”, що належить депутату Ізмаїльської міської ради Геворгу Аветісяну. Фірма вже проводить  з ремонту мосту через канал Кофа, який також знаходиться на автодорозі Ізмаїл-Кілія-Вилкове. 

Поділитись
Зараз читають