Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На розбиту дорогу між Болградом та Ізмаїлом звернули увагу: влада планує ямковий ремонт

18 Травня 2023 15:11
Тетяна Терзі
На розбиту дорогу між Болградом та Ізмаїлом звернули увагу: влада планує ямковий ремонт

Болград з робочим візитом відвідав заступник начальника служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області Ігор Красноруцький, щоб спланувати проведення ямкового ремонту доріг територіального значення Т-16-31 (Болград – Ізмаїл) та Т-06-06 КПП «Виноградівка» – Болград – /М-15/. Про це повідомляє Болградська РВА.

Представник служби та керівники району разом з підрядником провели обстеження проблемних ділянок дороги Т -16-31 (Болград – Ізмаїл).

«Дорожня інфраструктура району, в тому числі зазначені ділянки доріг, мають велике значення для соціально-економічного розвитку не тільки громад Болградського району, а й громад Ізмаїльського та Білгород-Дністровського районів. Адже на межі району із Республікою Молдова розташовані 4 міжнародні діючі автомобільні контрольно-пропускні пункти», – повідомили в РВА.

Внаслідок великого навантаження дороги загального користування державного значення зазнали значних руйнувань та перебувають у критичному стані.

За информацією заступника голови РВА Дениса Байлука, найближчим часом планується проведення ремонту дороги державного значення М-15 (Одеса-Рені), це означає, що весь потік транспорту буде направлено через дороги Т – 16-31 та Т – 16-06.

На нараді з головами Городненської, Болградської, Кубейської, Криничненської та Василівської територіальних громад обговорювалося питання спільних зусиль з ямкового ремонту доріг. Голів громад закликали співфінансувати ямковий ремонт доріг з місцевого бюджету.

Нагадаємо, дорога Болград-Ізмаїл зараз перебуває в край незадовільному стані.

Фото видання і Болградської РВА

Поділитись
Зараз читають