Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На ремонт Ізмаїльського ТЦК виділять ще близько 1,5 млн гривень

15 Жовтня 2024 17:50
Анатолій Стоянов
На ремонт Ізмаїльського ТЦК виділять ще близько 1,5 млн гривень

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району оголосило тендер на поточний ремонт приміщень першого та другого поверхів Ізмаїльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомляє “Махала” з посиланням на Прозорро

Згідно з тендерною документацією планується залити підлогу стяжкою, зняти старий лінолеум на площі 127 м2 та замінити на новий, в одному з приміщень площею 17 м2 підлогу та стіни вкриють плиткою, зроблять монтаж натяжної стелі, стіни пофарбують, зроблять перепланування шляхом монтажу перестінків з гіпсокартону. Також у приміщеннях замінять вимикачі, розетки, проводку, світильники та вентиляційні решітки.  

Очікувана вартість робіт складає близько 1 691 884 грн. Аукціон має відбутися 17 жовтня. Роботи мають бути завершені до 30 листопада 2024 року.

Нагадаємо, у серпні “Махала” писала, що на ремонт будівлі ТЦК планують витратити понад 12 мільйонів гривень. Зазначимо, той аукціон не відбувся через помилки у документації, однак у вересні аналогічна закупівля таки була проведена. Ремонтувати будівлю за понад 12 мільйонів буде Мале приватне підприємство “Ізмаїлстрой”. 

Поділитись
Зараз читають