Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На Одещині заступник начальника одного з коледжів за хабарі набирав студентів, які потребували відстрочки від мобілізації

16 Вересня 2024 14:23
Олександра Сергєєва
На Одещині заступник начальника одного з коледжів за хабарі набирав студентів, які потребували відстрочки від мобілізації

Посадовцю повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди та за вплив на прийняття рішення службовою особою. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна. Про це повідомили у поліції.

Слідством було встановлено, що посадовець, обіймаючи посаду заступника начальника фахового коледжу з навчально-виховної роботи, організував чоловіку призовного віку, який свого часу не довчився в них на моряка, поновлення на денну форму навчання. Це давало чоловіку можливість уникнути призову на військову службу.

За 500 доларів посадовець обіцяв вплинути на прийняття позитивного рішення завідувачем відділення та працівниками відділу кадрів. Чоловіка правоохоронці затримали під час одержання коштів та повідомили йому про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. 

Слідство триває. Правоохоронці встановлюють повне коло осіб, причетних до злочину.

Поділитись
Зараз читають