Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На КПП «Маяки-Удобне-Паланка» планують запровадити єЧергу: деталі

10 Серпня 2024 15:05
Ганна Ковальова
На КПП «Маяки-Удобне-Паланка» планують запровадити єЧергу: деталі

На пункті пропуску «Маяки-Удобне-Паланка» планується запровадження слотованої єЧерги, що дозволить пришвидшити міжнародне автобусне сполучення на цій ділянці траси. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на Одеську обласну державну адміністрацію.

Днями в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України відбулася нарада під головуванням заступника міністра Сергія Деркача. Від Одеської ОВА участь у нараді взяли перший заступник голови ОВА Олександр Харлов, представники Державної прикордонної служби України і Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

«Вирішення проблеми заторів на пункті пропуску «Маяки-Паланка-Удобне» є важливим питанням, яке потребує комплексного підходу. Одним з можливих рішень є розширення пропускної спроможності цього пункту, що передбачає модернізацію інфраструктури, збільшення кількості смуг для транспорту, а також оптимізацію роботи митних та прикордонних служб. Важливим кроком також є впровадження системи електронної черги, що дозволить краще координувати рух транспорту та зменшити час очікування», – зазначив Олександр Харлов.

В Одеській ОВА виразили сподівання, що завдяки збільшенню кількості смуг для автотранспорту та впровадження єЧерги на КПП «Маяки-Удобне-Паланка» вдасться мінімізувати затори та черги.

Зазначимо, що перетин цієї ділянки траси Одеса-Рені з початку повномасштабного вторгнення став досить проблематичним, адже усі водії витрачали по декілька годин стоячи в чергах, аби проїхати цей відрізок дороги

Минулого місяця Ізмаїльська ОВА повідомила, що черги на цій ділянці дороги зникли, а на узбіччі триває розчищення і розширення території майданчика для відстою транспортних засобів та благоустрій території.

Нагадаємо, єЧерга запрацювала в Україні на початку поточного року.

Поділитись
Зараз читають