Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ДОПОМОГА ВІД БОЛГРАДУ МЕШКАНЦЯМ ПОСТРАЖДАЛОЇ СЕРГІЇВКИ

05 Липня 2022 12:06
Софія Чебан
ДОПОМОГА ВІД БОЛГРАДУ  МЕШКАНЦЯМ ПОСТРАЖДАЛОЇ СЕРГІЇВКИ

Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань при Болградській РВА передав до гуманітарного штабу потерпілому від ворожого обстрілу смт. Сергіївка близько 3 тонн гуманітарної допомоги у вигляді мінеральної води, консервів, кондитерських виробів, засобів гігієни, одягу, постільної білизни, ковдр та подушок.

Про це повідомляється на сторінці Болградської РВА у Facebook.

 «Сьогодні кожен із нас має робити максимум, щоб наближати перемогу чи допомагати тим, хто найбільше постраждав від агресії Росії. Усім колективом Штабу допомагаємо робити так, щоб гуманітарну допомогу отримали нужденні. Щиро вдячні благодійникам, які надають речей першої необхідності. Ваш вклад дуже великий. Не можу не відзначити волонтерів Координаційного штабу, які о шостій ранку вже завантажували гуманітарну допомогу. Дякую Координаційному штабу з гуманітарних та соціальних питань Одеської ОВА та голові напряму ВПО, бізнесу та державних органів Олексію Зленському за координацію», – зазначив Артем Булгару, керівник Координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань при Болградській районній військовій адміністрації.

Нагадаємо, ракетний удар війська Росії нанесли в ніч на 1 липня. В оперативному командуванні «Південь» заявили, що російські літаки стратегічної авіації Ту-22 вдарили до Чорного моря: трьома ракетами Х-22 вражені багатоквартирний будинок і база відпочинку.

Рашисти цинічно вбили 21 особу, серед яких уродженка Болградського району Наталія Мільчева. Ще 39 місцевих жителів отримали поранення,

Фото Болградської РВА | Facebook.

Поділитись
Зараз читають