Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На дев’ять КПП на Одещині чекають зміни

02 Лютого 2024 10:41
Олександра Сергєєва
На дев’ять КПП на Одещині чекають зміни

На дев’яти пунктах пропуску в Одеській області, які перебувають на балансі Служби відновлення тривають роботи з поліпшення їх стану в рамках робіт з поточного ремонту. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Тут виконують роботи з встановлення модульних санітарних вузлів, вже облаштоване огородження, продовжуються роботи з відновлення дорожнього покриття та виконання заходів з благоустрою територіїї КПП.

На одному з найзавантаженіших КПП “Рені – Джурджюлешть” ремонтують адмінбудівлю та риють котлован для монтажу резервуара технічної води. На фінішній стадії роботи з ремонту громадських вбиралень.

Всі роботи планується завершити до 1 травня 2024 року.

Нагадаємо, в березні цього року Кабмін ухвалив рішення про передачу 29 КПП через державний кордон в підпорядкування Агентства відновлення. Служба відновлення в Одеській області відповідає за дев’ять пунктів пропуску через державний кордон.

«Модернізація пунктів пропуску вкрай важлива для економіки воюючої країни, адже більшість імпорту та експорту наразі транспортується саме автошляхами», – наголошують в Службі відновлення.

Поділитись
Зараз читають