Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

НА БЛАГОДІЙНОМУ ЯРМАРКУ В АРЦИЗІ БУЛО ЗІБРАНО 65 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА ЗСУ. ЗБІР ТРИВАЄ

31 Серпня 2022 13:07
Тетяна Терзі
НА БЛАГОДІЙНОМУ ЯРМАРКУ В АРЦИЗІ БУЛО ЗІБРАНО 65 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА ЗСУ. ЗБІР ТРИВАЄ

«ЗА ОДИН ДЕНЬ – 65 000 ГРН! Саме з такими результатами ми завершили потужну благодійну акцію «Авто від громади для ЗСУ», яка проходила 27 серпня в усіх населених пунктах нашої громади» – написав на своїй сторінці в фейсбуці міський голова Арцизу Сергій Парпуланський.

Раніше «Махала» писала, що в Арцизькій громаді замість традиційних святкових заходів до Дня міста провели благодійну акцію «Авто від громади для ЗСУ».

«Дякую кожному, хто долучився до акції та зробив благодійний внесок. Окремий респект: нашим організаторам, старостам, спортсменам, освітянам, діячам культури, волонтерам, комунальникам, підприємцям, медпрацівникам, правоохоронцям, ПП «Артал», військовослужбовцям з Любашівки, активній молоді громади за ідею, сміливість і організацію» – подякував Сергій Парпуланський.

Усі кошти наразі передані Раді підприємців Арцизької громади. На жаль, їх не вистачає для придбання автівки.

Автомобіль марки Mitsubishi L 200, який арцизяни запланували купити для військової частини в Миколаєві, коштує приблизно 12-13 тис доларів. Наразі зібрано лише близько 15% від необхідної суми, тож збір триває.

Через місцеві групи в фейсбуці жителі громади оберуть найвдаліші місця, де будуть розташовані бокси для грошей. Також збір коштів триватиме онлайн:

Реквізити для допомоги:

Рахунок громадської організації «Болгарський молодіжний клуб «АКТИВ»:
Код отримувача: 37497474
Рахунок одержувача: UA353052990000026005004904694
Назва банку: АТ КБ «ПРИВАТБАНК».

Нагадаємо, в Болграді місцеві волонтери збирають на дрон для 88-го окремого батальйону морської піхоти. Подробиці можна дізнатись за посиланням.

Поділитись
Зараз читають