Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мистецтво проти війни: в Арцизькій громаді стартував культурний проєкт

23 Травня 2023 13:17
Тетяна Манолова
Мистецтво проти війни: в Арцизькій громаді стартував культурний проєкт

В Арцизькій громаді презентували новий культурний проєкт “Мистецтво проти війни”. Про це повідомила пресслужба громади.

Попри виклики та складнощі воєнного часу, сфера культури адаптувала свою діяльність, аби внести зміни у дозвілля мешканців громади та надати змогу культурним працівникам проявляти себе. Саме для цього в Арцизькій громаді запровадили проєкт “Мистецтво проти війни”.

Суть проєкту полягає в тому, що в кожному населеному пункті громади за окремим графіком відбудуться патріотичні концерти за участі солістів Арцизького Будинку культури, вихованців Будинків культури села, де відбуватиметься захід, та сусідніх сіл.

“Культурна родина Арцизької громади продовжує дарувати людям віру в перемогу, щасливе майбутнє, зберігаючи традиції своїх предків, наш новий проєкт має саме таку мету. Спільні заходи будуть надихати, заряджати енергією та підтримувати”, – розповіли у відділі культури та туризму громади.

Перший концерт вже відбувся днями в Будинку культури села Виноградівка. Наступна зустріч в рамках проєкту відбудеться у червні в іншому населеному пункті громади.

Нагадаємо, в громаді триває соціальний проєкт для пенсіонерів “Друге дихання”. В планах відділу культури й туризму розпочати проєкт “Кіно просто неба” та “Культурний перформанс”.

Фото пресслужби Арцизької міськради

Поділитись
Зараз читають