Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Моряк з Ізмаїльського району може потрапити до в’язниці за контрабанду наркотиків 

Моряк з Ізмаїльського району може потрапити до в’язниці за контрабанду наркотиків 

Під час перевірки судна, яке стояло в одному з дунайських портів, у каюті мешканця Ізмаїльського району прикордонники виявили схованку з наркотиками. За переміщення наркотичних засобів через кордон чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції.

Судно під іноземним прапором мало з дня на день виходити з порту, тож прикордонники Ізмаїльського загону провели стандартну перевірку, яка щоразу обов’язково відбувається перед відправленням.

У каюті помічника капітана під час перевірки було знайдено згорток та зіп-пакет із речовиною рослинного походження у подрібненому та висушеному стані. Перевірка експрес-тестом встановила, що це канабіс.

Під час бесіди із правоохоронцями, яких було викликано на місце, чоловік зізнався, що зберігав наркотики для власного вживання.

Наразі моряку повідомлено про підозру у спробі контрабанди наркотичного засобу, тобто його переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. За скоєне йому загрожує від 8 до 10 років позбавлення волі.

На час слідства чоловік перебуватиме під домашнім арештом.

Поділитись
Зараз читають