Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Молодий спортсмен з Тарутинської громади Олександр Мельник виборов право представляти Одеську області на Чемпіонаті України

29 Квітня 2024 14:45
Олександра Сергєєва
Молодий спортсмен з Тарутинської громади Олександр Мельник виборов право представляти Одеську області на Чемпіонаті України

З 25 по 28 квітня в Одесі проходив чемпіонат Одеської області з боксу серед юнаків 2010-2011 р.н. памʼяті експрезидента Федерація Боксу Одеської області Пʼятецького Сергія Сергійовича. Про це повідомили у пресслужбі селищної ради. 

У змаганнях взяли участь боксери з усіх куточків Одещини, у тому числі – вихованець Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Мельник. 

Тарутинський спортсмен вдало виступив у кожному з поєдинків та вдруге став чемпіоном Одеської области з боксу. За перемогу Олександр отримав не тільки подяку, приз та подарунок від ФБОО, а ще путівку на Чемпіонат України.

До речі, це не перший всеукраїнський чемпіонат молодого спортсмена – нещодавно він взяв участь у Чемпіонаті України з боксу серед школярів памʼяті захисника України Олександра Марченка, де виборов перемогу та вперше за свою карʼєру став чемпіоном України. 

Бажаємо талановитому боксеру одержати ще одну перемогу на чемпіонаті України та в усіх наступних поєдинках. 

Поділитись
Зараз читають