Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

МОЛОДИЙ ЛІКАР-ПЕРЕСЕЛЕНЕЦЬ БОЛГРАДСЬКОЇ ЛІКАРНІ ОТРИМАВ ВІД ГРОМАДИ СЛУЖБОВЕ ЖИТЛО

04 Січня 2023 16:37
Ганна Ковальова
МОЛОДИЙ ЛІКАР-ПЕРЕСЕЛЕНЕЦЬ БОЛГРАДСЬКОЇ ЛІКАРНІ ОТРИМАВ ВІД ГРОМАДИ СЛУЖБОВЕ ЖИТЛО

Молодий лікар-переселенець Болградської районної центральної лікарні отримав від громади ордер на службове житло. Про це повідомила пресслужба міськради.

Лікар-хірург та інтервенційний кардіолог Олександр Воронін вступив на роботу до Болградської районної центральної лікарні три місяці тому. До нашого міста 28-річний уродженець Нової Каховки Херсонської області прибув із Києва, де працював у столичному міському клінічному шпиталі ветеранів війни.

«Звичайно, ми були раді такому фахівцю, завдяки якому однозначно зможемо посилити хірургічну службу Болградської ЦРЛ. Олександр Миколайович здатний робити ті види операцій, які раніше у нашій установі не проводились. А отже, це підвищить і якість послуг, що надаються нашою медустановою», – розповів генеральний директор КНП «Болградська ЦРЛ» Віктор Дішлі, додавши, що для цього вже навіть замовлено нове медобладнання.

Вручення ордера на житло відбулося в міській раді. Слід зазначити, що це перший ордер в цьому році і вже шостий за останній рік. В минулому місяці службову квартиру отримав лікар-невропатолог, який приїхав до Болграду з міста Торецьк Донецької області.

Ганна Ковальова

Поділитись
Зараз читають