Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

МОЛОДИМ ЛІКАРЯМ БОЛГРАДСЬКОЇ ЛІКАРНІ ВИДАНО ОРДЕРИ НА СЛУЖБОВЕ ЖИТЛО

17 Серпня 2022 12:26
Тетяна Терзі
МОЛОДИМ ЛІКАРЯМ БОЛГРАДСЬКОЇ ЛІКАРНІ ВИДАНО ОРДЕРИ НА СЛУЖБОВЕ ЖИТЛО

На засіданні виконавчого комітету Болградської міської ради було ухвалено рішення видати ордери на службове житло двом молодим лікарям Болградської ЦРЛ. 

«Наше завдання створити такі умови, щоб молоді фахівці залишалися в громаді, розвивалися, жили та приносили користь людям, а не виїжджали звідси», – наголосив під час засідання Сергій Димитрієв.

Ордери на службове житло були видані лікареві-інтерну анестезіологічного відділення з ліжками інтенсивної терапії та лікареві-хірургу комунального некомерційного підприємства «Болградська центральна районна лікарня». Це молоді фахівці, яких потребувала медустанова.

Додамо, що Болградська міська рада не вперше приймає такі рішення з метою належного розгляду житлових питань громадян, які потребують покращення житлових умов. У грудні 2021 року міською радою було прийнято рішення про купівлю 4 квартир для лікарів Болградської ЦРЛ. 

Також нагадаємо, що в грудні 2021 року двом лікарям Болградської ЦРЛ були вручені ключі від квартир. Репортаж з вручення можна подивитись за посиланням.

Підготувала Софія Чебан

Джерело

Поділитись
Зараз читають