Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканцям Тарутинської громади довелося виборювати роботу дитячого садка, який хотіли закрити на все літо 

16 Червня 2024 12:45
Олександра Сергєєва
Мешканцям Тарутинської громади довелося виборювати роботу дитячого садка, який хотіли закрити на все літо 

Батьки дітей з селища Серпневе почали бити на сполох через закриття з 17 червня дитячого садка «Ромашка». Причиною такого рішення стала відсутність фінансування на заробітну плату працівникам навчального закладу. Про це повідомила депутатка районної ради Марія Горєлко, до якої по допомогу звернулися мешканці. 

“До мене, як до депутата районної ради, звернулися батьки, чиї діти навчаються у цьому садочку. Вони повідомили, що усіх працівників, окрім завідуючої садка, депутата селищної ради Замфірової Т.Г. та двох вихователів (які вже були у відпустці), відправили у щорічну відпуску та відпустку за свій рахунок”, – пояснила ситуацію депутатка. 

Вона назвала неприпустимим порушенням припинення роботи закладу, адже більшість батьків зайняті на жнивах, а за дітьми потрібен нагляд. Тому вона звернулася до секретаря селищної ради з пропозицією не зупиняти роботу садка, а створити змішану групу діточок, як це робилось раніше.

Також вона зробила аналогічне публічне звернення до голови Тарутинської селищної ради Сави Чернєва.

Вчора ввечері стало відомо, що голова селищної ради на нього відреагував та віддав наказ створити на базі дошкільного закладу одну змішану групу, яка працюватиме усе літо до початку нового навчального року. 

Поділитись
Зараз читають