Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканця Білгорода-Дністровського покарають за домашнє насильство над літнім батьком

18 Січня 2024 15:54
Лана Цахалова
Мешканця Білгорода-Дністровського покарають за домашнє насильство над літнім батьком

Чоловік систематично скоював психологічне насильство над пенсіонером: погрожував фізичною розправою та всіляко ображав. За скоєне домашньому тирану загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції.

Кожен раз, коли мешканець Аккерману вживав алкоголь, він влаштовував літньому батькові нестерпне життя. Втомившись від постійного психологічного тиску, пенсіонер звернувся по допомогу до поліції.

Декілька разів відносно кривдника складали адміністративні протоколи, і він сплачував штрафи, однак це його не зупиняло. Тому правоохоронці вдалися до жорсткіших мір – відкрили кримінальне провадження.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у систематичному вчиненні психологічного насильства відносно батька, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілого. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Поділитись
Зараз читають