Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканці села Плахтіївка Білгород-Дністровського району за два місяці зібрали кошти на авто для свого земляка

22 Березня 2024 10:00
Алла Корінь
Мешканці села Плахтіївка Білгород-Дністровського району за два місяці зібрали кошти на авто для свого земляка

Військовослужбовець Сергій Христюк звернувся до земляків з села Плахтіївка з проханням про збір коштів на авто для його взводу та підрозділу, які боронять Україну на Миколаївському та Херсонському напрямках. Це було наприкінці січня.  

 “Для виконання бойових завдань дуже необхідний позашляховик, який додасть мобільності, полегшить нам роботу. Дасть нам, хлопцям, можливість пересуватися швидко та безпечно“, – написав Сергій у місцевій групі “Плахтіївка та “плахтуни”.

Він зобов’язався надати звіти по коштам та автівці. За мету ставили зібрати 180 тисяч гривень. І земляки відгукнулися. Вже 7 лютого на рахунку було 34 тисячі гривень, а 12 березня – 140 тисяч.

22 березня Сергій радо привітався з рідною громадою та повідомив, що кошти зібрали і навіть встигли купити авто.

 “Завершено збір на авто для мого підрозділу. Завдяки вашим донатам ми змогли придбати авто, ціна якого складає 215 тис. грн. Хочу вам сказати: дякую! Особливо – Юлії Тишевич, яка задонатила більше 130 тис. грн., а також Віталію Юхимовичу Мандриченку, Олександру Примаченку, Геннадію Небозі. Всім, хто підтримав. Ви неймовірні. Вірте в нас, вірте ЗСУ. Все буде Україна!”, – розповів в групі “Плахтіївка та “плахтуни” Сергій Христюк.

Авто вже на фронті і допомагає воїнам в виконанні бойових завдань.

Поділитись
Зараз читають