Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканці Болградського району викрали овець та заподіяли шкоди на суму понад пів мільйона гривень

16 Жовтня 2024 19:03
Наталя Іванова
Мешканці Болградського району викрали овець та заподіяли шкоди на суму понад пів мільйона гривень

Мешканці Болградського району викрали вівці та своїми діями спричинили матеріальну шкоду потерпілим на суму понад пів мільйона гривень. За скоєне їм загрожує ув’язнення. Про це повідомили в поліції.

Подія сталася у вересні. Зловмисники, змовившись, у селах Нижній Куяльник та Білка Березівського району з пасовищ викрали 133 вівці, скориставшись тимчасовою відсутністю пастухів. Тварин спільники відігнали за 30 кілометрів і частину продали.

Поліцейські встановили, що до крадіжок причетні двоє чоловіків віком 61 та 18 років з Болградського району. Старшого розшукали та затримали одразу, молодшого, який переховувався, затримали пізніше.

Своїми діями правопорушники спричинили потерпілим матеріальну шкоду на загальну суму 550 тисяч гривень. Утім, одному чоловіку поліцейські повернули усі 53 вівці, а другому – частину, яку вилучили у покупця. Місцеперебування інших тварин встановлюється.

Старшому підозрюваному суд вже обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі вирішується питання щодо обрання аналогічного запобіжного заходу молодикові. За скоєне їм обом загрожує до восьми років позбавлення волі.

Поділитись
Зараз читають