Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

МЕШКАНЦІ АРЦИЗСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО ВСТУПИЛИ ДО ЛАВ ЗСУ, ОТРИМАЛИ ДОДАТКОВІ ВИПЛАТИ

26 Травня 2022 11:07
Софія Чебан
МЕШКАНЦІ АРЦИЗСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО ВСТУПИЛИ ДО ЛАВ ЗСУ, ОТРИМАЛИ ДОДАТКОВІ ВИПЛАТИ


Перші 8 мешканців Арцизької громади, які з 24 березня вступили до ЗСУ, отримали одноразову грошову допомогу у розмірі 20 тис гривень. Про це на сторінці в Фейсбук повідомив голова громади Сергій Парпуланський.

«Виплати було здійснено за рахунок місцевого бюджету згідно прийнятій Програмі про надання матеріально-грошової допомоги Арцизької міської ради для мобілізованих з числа осіб призивного віку під час дії воєнного стану загальною сумою -160 тис.грн.», – написав Парпуланський.


Також він повідомив, що Програма продовжує діяти, ще три пакети документів будуть розглянуті виконкомом для виділення відповідних коштів захисникам з Арцизької громади, які були мобілізовані до бойових точок.


Нагадаємо, Программа була прийнята 18 березня 2022 року на сесії Арцизької міськради, згідно з якою кожен мешканець громади, який вступив до лав Збройних сил України, отримає матеріальну допомогу у розмірі 20 тис. грн, а також право на першочергове та безкоштовне одержання земельної ділянки (до двох гектарів). Для реалізації цієї програми депутатський корпус зарезервував 200 га, що знаходяться на території ТГ.

Поділитись
Зараз читають