Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканка Ізмаїла, яка на пішохідному переході збила літню жінку, постала перед судом

02 Серпня 2024 13:01
Олександра Сергєєва
Мешканка Ізмаїла, яка на пішохідному переході збила літню жінку, постала перед судом

Ізмаїльський міськрайонний суд визнав жінку винною у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які спричинили тяжкі тілесні ушкодження, та призначив їй покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, однак замінив покарання на більш м’яке. Про це повідомляє “Махала” з посиланням на судовий реєстр. 

Автопригода сталася 5 грудня 2023 року.  Підсудна, 23-річна місцева жителька, рухаючись на легковому автомобілі «Mazda» по вулиці Дунайська з боку вулиці Болградська, не помітила жінку, що переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу та скоїла на неї наїзд. 

Внаслідок аварії 64-річна потерпіла отримала травми голови, забій головного мозку, чисельні перелами ребер, таза та кінцівок, що відноситься до тяжких тілесних ушкоджень.  

У судовому засіданні обвинувачена повністю визнала себе винною, розповіла про обставини події та щиро розкаялась у скоєному. Вона зазначила, що в повному обсязі відшкодувала потерпілій витрати на лікування і попросила суворо її не карати. 

Суд дослухав матеріали справи та визнав жінку винною, однак, враховуючи щире каяття замінив реальний термін на іспитовий строк тривалістю один рік.

Поділитись
Зараз читають