Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Татарбунарської громади потрапив на лаву підсудних за скоєння ДТП, у якій ледве не загинула пасажирка

16 Лютого 2024 11:00
Олександра Сергєєва
Мешканець Татарбунарської громади потрапив на лаву підсудних за скоєння ДТП, у якій ледве не загинула пасажирка

23-річний водій уродженець села Рибальське Татарбунарської громади постав перед судом за порушення правил дорожнього руху, що спричинило аварію, у якій постраждала людина. Який вирок отримав молодик, дізнавалася «Махала».

Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 липня 2023 року неподалік села Десантне Ізмаїльського району. Молодий чоловік, рухаючись на своє автомобілі «КІА Sportage» по автодорозі «Спаське-Струмок-Вилкове», не скинув швидкість перед поворотом, втратив керування та влетів у зупинку. Від удару автомобіль вилетів у кювет, де ще раз зіткнувся з перешкодою – на цей раз із деревом.

Водій обійшовся легким переляком, а ось його пасажирці добряче дісталося: молода дівчина, на чий бік припало обидва удари, отримала важкі травми. Її з черепно-мозковою травмою, розривом барабанних перетинок, переламами лобової, скроневої та очної кісток, щелепи, ключиці, хребта та плеча було доправлено до лікарні у надважкому стані.

На суді хлопець розповів що із підсудною перебуває у близьких стосунках. Про скоєне він дуже шкодує, та попросив суворо його не карати та не позбавляти права керування автомобілем, адже це його заробіток, на який він живе та лікує потерпілу.

Дівчина на суд не з’явилася, однак письмово попросила призначити підсудному якомога м`якіше покарання.

Суд дослухав усі аргументи сторін та вирішив замінити покарання у вигляді позбавлення волі на іспитовий строк тривалістю два роки.  Крім того, за залучення експертів він має компенсувати державі 26 287 гривень.

Поділитись
Зараз читають