Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Тарутинської громади постане перед судом за скоєння ДТП з постраждалими

12 Лютого 2024 15:15
Наталя Іванова
Мешканець Тарутинської громади постане перед судом за скоєння ДТП з постраждалими

Чоловік порушив правила дорожнього руху, внаслідок чого пасажир його автомобіля отримав серйозні травми. За скоєне водію загрожує від штрафу до обмеження волі з позбавленням права керування. Про це повідомили у поліції. 

Автопригода сталася у жовтні 2023 року між селищами Тарутине та Березине Болградського району. Водій автомобіля «MAZDA», рухаючись з порушеннями швидкісного режиму, втратив керування, через що автомобіль  з’їхав у кювет та перекинувся.

Унаслідок автопригоди травмувався пасажир водія. Медики доправили потерпілого до лікарні, де діагностували йому перелами стегна, поперекового хребця та стопи, що відноситься до травм середньої тяжкості.

За порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, водію повідомлено про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу від 51 до 85 тис. гривень або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поділитись
Зараз читають