Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Ізмаїльського району сів п’яним за кермо мотоцикла та збив маленьку дитину

25 Серпня 2024 13:00
Олександра Сергєєва
Мешканець Ізмаїльського району сів п’яним за кермо мотоцикла та збив маленьку дитину

Автопригода сталася вчора ввечері, 24 серпня, близько у селі Фурманівка Кілійської громади. Про це повідомили у поліції.

18-річний хлопець скоїв наїзд на 6-річну дівчинку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, і поїхав з місця події, не зупинившись. Внаслідок ДТП дитину госпіталізували до місцевої лікарні з травмою голови та переламом тазостегнового суглоба.

Протягом години правоохоронці розшукали водія на території його домоволодіння. Також на місці затримання виявили мотоцикл з механічними пошкодженнями. Рівень алкоголю в організмі молодика перевищував допустиму норму у пʼять разів. Крім того, було з’ясовано, що у нього відсутнє водійське посвідчення. Свою втечу юнак пояснив тим, що злякався відповідальності.

Молодого чоловіка затримали та скерували стосовно нього обвинувальний акт за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тяжкі тілесні ушкодження. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Поділитись
Зараз читають