Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Болградського району до смерті забив чоловіка, який пересувався на кріслі колісному

01 Травня 2024 15:02
Олександра Сергєєва
Мешканець Болградського району до смерті забив чоловіка, який пересувався на кріслі колісному

Не дивлячись на невизнання підсудним своєї провини, суд визнав уродженця села Павлівка винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, та засудив його до тюремного ув’язнення. Про це повідомляє “Махала” з посиланням на судовий реєстр. 

Під час хмільних посиденьок вдома у потерпілого, між гостем та господарем, який має інвалідність та пересувається за допомогою крісла колісного та милиць, виникла сварка, в ході якої гість підскочив до господаря та побив його руками та ногами по голові та тулубу. 

Внаслідок цього потерпілий отримав чисельні перелами щелепи, носу та кісток обличчя, крововилив мозку в потиличній ділянці та пошкодження внутрішніх органів. Від чисельних ран голови у чоловіка стався набряк мозку, від чого він помер в Арцизькій лікарні через чотири дні. 

У судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав та відмовився від давання показів. 

Сестра загиблого на суді розповіла, що вона знайшла брата наступного дня після інциденту, коли приїхала його провідати. Поки вона чекала швидку, її брат, який був ще у свідомості, сказав, що його побив саме підсудний. Її слова підтверджують слідчі та лікарі, яким від також про це сказав. 

Вона також розповіла, що підсудний раніше проживав у її брата як квартиронайманець, однак через те, що чоловік став багато випивати та проявляти агресію, господар попросив його з’їхати. Можливо, це й стало причиною сварки.

Враховуючи той факт, що перед смертю потерпілий трьом особам повідомив про те, що його побив саме підсудний, суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину та призначив йому покарання у вигляді восьми років позбавлення волі. Крім того, він має сплатити на користь держави 86 407 гривень за залучення експертів. 

Фото ілюстративне

Поділитись
Зараз читають