Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Білгорода-Дністровського на вкраденому автомобілі на смерть збив людину, а тікаючи з місця аварії в’їхав у чужий паркан

23 Квітня 2024 13:03
Ганна Ковальова
Мешканець Білгорода-Дністровського на вкраденому автомобілі на смерть збив людину, а тікаючи з місця аварії в’їхав у чужий паркан

Чоловіку повідомили про підозру одразу за трьома статтями. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції.

Подія сталася позавчора, 21 квітня, близько 20-ї години у місті Білгород-Дністровський. 26-річний містянин, працюючи слюсарем на станції технічного обслуговування, без дозволу власника взяв покататися легковик, який перебував на обслуговуванні в автомайстерні.

Ганяючи містом у стані алкогольного сп’яніння молодик не помітив 61-річного чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці та збив його. Замість того, аби допомогти постраждалому, керманич почав тікати з місця ДТП, однак втратив керування та в’їхав в огорожу приватного домоволодіння. Там він кинув машину та пішов пішки, але далеко не втік – його затримали правоохоронці. 

Збитий молодиком чоловік помер у лікарні від отриманих травм. 

Правоохоронці перевірили затриманого на стан сп’яніння – алкоголь у крові перевищував норму у вісім разів. Тож, йому повідомили про підозру у порушенні ПДР, що спричинило смерть, у залишенні людини без допомоги та у незаконному заволодінні транспортним засобом. 

За ці злочини правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк. 

В рамках провадження транспортний засіб поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває. Встановлюються повні обставини події.

Поділитись
Зараз читають