Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Білгород-Дністровського району вбив гостя, а потім скинув тіло з обриву в озеро

28 Листопада 2023 11:10
Олександра Сергєєва
Мешканець Білгород-Дністровського району вбив гостя, а потім скинув тіло з обриву в озеро

Подія сталася в одному з населених пунктів Тузлівської об’єднаної територіальної громади. Про це повідомили у поліції.

Місцевий мешканець прийшов у гості до свого односельця, і вони разом почали вживати спиртні напої. Під час застілля гість звинуватив господаря, що той нібито вкрав у нього гроші. На цьому ґрунті між чоловіками розпочалася сварка, вони вийшли на подвір’я з’ясувати відносини. Словесна перепалка швидко переросла у бійку – власник оселі побив гостя кулаком по голові, а коли той впав, вивів його за ворота і пішов відпочивати.

Коли господар проспався та вийшов зранку на двір, то побачив потерпілого на тому самому місці без ознак життя. Замість того, аби викликати поліцію, чоловік вирішив спочатку сховати тіло у нежитловому будинку навпроти свого дому, а коли стемніло – на велосипеді вивіз на околицю села та скинув з обриву в озеро.

Про зникнення потерпілого до поліції повідомила його колишня співмешканка, яка тиждень не могла вийти з ним на зв’язок та почала турбуватися.

Правоохоронці розпочали пошуки зниклого та в ході проведення оперативних заходів виявили розшукуваного без ознак життя на узбережжі озера Бурнас.

Попередньо причиною смерті потерпілого стала травма головного мозку та перелом кісток черепа.

Господарю будинку повідомили про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Поділитись
Зараз читають