Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Білгород-Дністровського району дев’ять років не виплачував аліменти на дитину: яке покарання йому призначив суд?

22 Березня 2024 11:35
Наталя Іванова
Мешканець Білгород-Дністровського району дев’ять років не виплачував аліменти на дитину: яке покарання йому призначив суд?

Білгород-Дністровський міськрайонний суд визнав винним мешканця села Біленьке та призначив йому покарання у вигляді громадських робіт. Про це “Махала” дізналася з судового реєстру. 

Рішенням Білгород-Дністровського від 17 лютого 2016 року, за позовом дружини, чоловіку було встановлено розмір виплати у розмірі 700 гривень щомісячно, які він з того часу жодного разу не виплатив. 

Два роки тому чоловіка вже судили за злісне невиплачування аліментів. Тоді суд замінив покарання у вигляді позбавлення волі на іспитовий строк тривалістю один рік, проте чоловік з тиз пір ані копійки не дав на утримання власної дитини. Участі у житті та виховуванні сина він також не приймав. 

Лише за останні два роки борг по аліментах склав 14000 гривень, а загальна сума боргу – майже 58 тисяч гривень.

Суд зрозумів, що іспитовим строком на чоловіка не посприяти, та призначиі йому покарання у вигляді громадських робіт тривалістю 240 годин. 

Поділитись
Зараз читають