Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Майстер-клас з малювання, кіно просто неба, флешмоб до Дня вишиванки: куди піти та що побачити в Арцизькій громаді у травні

05 Травня 2023 11:16
Тетяна Манолова
Майстер-клас з малювання, кіно просто неба, флешмоб до Дня вишиванки: куди піти та що побачити в Арцизькій громаді у травні

Цей місяць буде багатим на події для мешканців Арцизької громади. Відділ культури та туризму Арцизької міської ради опублікував перелік культурних заходів, які триватимуть у громаді впродовж травня.

Отож старт цікавим подіям в Арцизі дає практична лекція на тему “Штучний інтелект та нейромережі”, що відбудеться вже сьогодні 5 травня у міській публічній бібліотеці.

8 травня в місті зберуться біля пам’ятника загиблим воїнам, аби вшанувати тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом.

12 травня в Арцизькій бібліотеці відбудеться культурна-розважальна програма до Дня сім’ї та в усіх населених пунктах громади зустріч за проєктом “Друге дихання”. Цей проєкт передбачає зустрічі старшого покоління мешканців громади для того, щоб цікаво провести час, відпочити від повсякденних турбот і проблем.

16 травня в Арцизькому Будинку культури планується проведення гри брейн-рингу серед молоді громади.

17 травня художник з міста Татарбунари Петро Рибін проведе в Арцизький артгалереї майстер-клас з малювання аквареллю. Нагадаємо, нещодавно там відкрилася його персональна виставка, де представлені 45 робіт за трьома напрямками – війна в Україні, Бессарабія, Грузія. 

18 травня на площі ім. Т. Г. Шевченка в Арцизі відбудеться мініконцерт до дня вишиванки та у всіх населених пунктах пройдуть тематичні флешмоби.

19 травня Арцизька публічна бібліотека знову прийматиме гостей, на цей раз захід організується до Дня Європи.

Цього ж дня на алеї кохання в Арцизі пройде культурний перформанс “Доброго вечора ми з України”.

20 травня у Виноградівському БК планується проведення концерту в рамках проєкту “Мистецтво проти війни”.

26 травня у всіх населених пунктах Арцизької громади відбудеться друга зустріч місяця за проєктом “Друге дихання” та повториться на арцизькій алеї коханні культурний перформанс “Доброго вечора ми з України”. І на завершення культурної програми місяця цього ж дня мешканцям та гостям громади пропонують зібратися на площі ім. Т. Г. Шевченка аби переглянути кіно просто неба. 

Більш детальний розклад заходів дивіться в афіші.

Головне фото демонстративне

Поділитись
Зараз читають