Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Медичні заклади Ізмаїла готують до жорстокої зими (Фото)

22 Липня 2024 10:50
Ганна Ковальова
Медичні заклади Ізмаїла готують до жорстокої зими (Фото)

Відтепер у випадку екстрених відключень теплопостачання Ізмаїльський Перинатальний центр та стаціонарні відділення КНП «Ізмаїльська міська центральна лікарня» будуть забезпечені автономним теплом. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на міського голову Ізмаїла Андрія Абрамченко.

Днями до Ізмаїла завезли два блоки сучасної автоматизованої модульної котельні на твердому паливі (пелети) потужністю по 500 кВт кожен.

“Це – перший етап проєкту Всесвітньої організації охорони здоров’я, яка фінансує роботи від проєктування до встановлення, запуску та введення в експлуатацію. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства охорони здоровʼя України, а також Департаменту охорони здоровʼя Одеської обласної державної (військової) адміністрації”, – повідомив Андрій Абрамченко.

Він також зазначив, що планується, що нову котельню буде введено в експлуатацію до початку опалювального сезону 2024-2025 років.

Нагадаємо, у лютому поточного року в Ізмаїльській міській центральній лікарні завершили роботи з будівництва та обладнання двох артезіанських свердловин зі встановленням систем доочищення води. Це дозволить забезпечити автономне водопостачання лікувального закладу питною водою, навіть в умовах блекауту. 

Поділитись
Зараз читають