Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Колядували та щедрували, щоб придбати авто для ЗСУ: військовослужбовець зустрівся з молоддю гурту Саратського храму ПЦУ

20 Січня 2024 10:00
Алла Корінь
Колядували та щедрували, щоб придбати авто для ЗСУ: військовослужбовець зустрівся з молоддю гурту Саратського храму ПЦУ

У читацькій залі Саратської публічної бібліотеки відбулася зустріч учасників гурту православної молоді Саратського Свято-Покровського храму Православної церкви України з військовослужбовцем ЗСУ Андрієм Паркарем з села Долинка Саратської громади. Про це повідомляє видання «Махала».

Андрій разом зі своїм підрозділом бере участь у бойових діях на Куп’янському напрямку. Зараз він на відпочинку. Захисник приїхав на зустріч разом зі своєю родиною – дружиною Оленою та сином Артемом, щоб подякувати за збір коштів на придбання автомобіля.

На зустрічі були присутні керівник волонтерського руху Саратської громади з підтримки ЗСУ Григорій Кваша, мами учасників молодіжного православного гурту Оксана Шіман та Оксана Кисіолар, працівники селищного Будинку культури, актив Сарати.

Це приклад єднання зусиль різних людей заради спільної мети – допомоги нашим захисникам в їх надважкій праці з подолання ворога та здобуття Перемоги. Це приклад патріотичного виховання свідомої молоді майбутньої України “, – впевнений керівник гурту, громадський активіст Анатолій Сухарський.

Велика подяка всім за вашу підтримку, ми б без вас не впоралися», – висловилася дружина захисника Олена Паркар.

Нагадаємо, гурт православної молоді протягом Різдвяно- новорічних свят цілеспрямовано колядував та щедрував колективам селища та зібрав 43 000 гривень, які перерахували до волонтерського збору “Новорічний”. Цей внесок прискорив придбання автівки, якої потребували Андрій та його побратими.

 “Саме нам, цивільним, дуже потрібно, щоб хлопці мали цей транспортний засіб там, де вони боронять Україну“, – зазначив Анатолій Сухарський.

Поділитись
Зараз читають